Συγκλήθηκε σε σώμα η νεο εκλεγμένη  13μελής ΝΕ του Σύριζα -ΠΣ Ζακύνθου // Νέα συντονίστρια η κ. Κική Καρυδάκη και αναπλ. συντονιστής ο κ. Ακης Ποταμίτης


         Εκλέχτηκαν ομόφωνα για τη θέση του συντονιστή   η Κική Καρυδάκη, πρώην συντονίστρια της ΝΕ και του αναπληρωτή συντονιστή ο Άκης Ποταμίτης. Ομόφωνα επίσης εκλέχτηκε το νέο συντονιστικό της ΝΕ αποτελούμενο από τους:

ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΚΙΚΗ   Συντονίστρια

ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΑΚΗΣ) Αναπληρωτής Συντονιστής

ΚΛΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   Μέλος

ΛΙΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ            Μέλος

ΜΕΪΝΤΑΝΗ ΑΝΝΑ                  Μέλος

Η ΝΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Συγκλήθηκε σε σώμα η νεο εκλεγμένη  13μελής ΝΕ του Σύριζα -ΠΣ Ζακύνθου, αποτελούμενη από τους: 

ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΚΙΚΗ

ΚΛΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΛΙΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΟΥΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΜΕΪΝΤΑΝΗ ΑΝΝΑ

ΜΗΧΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΑΚΗΣ)

ΤΣΙΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΡΟΝΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

         Εκλέχτηκαν ομόφωνα για τη θέση του συντονιστή   η Κική Καρυδάκη, πρώην συντονίστρια της ΝΕ και του αναπληρωτή συντονιστή ο Άκης Ποταμίτης. Ομόφωνα επίσης εκλέχτηκε το νέο συντονιστικό της ΝΕ αποτελούμενο από τους:

ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΚΙΚΗ   Συντονίστρια

ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΑΚΗΣ) Αναπληρωτής Συντονιστής

ΚΛΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   Μέλος

ΛΙΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ            Μέλος

ΜΕΪΝΤΑΝΗ ΑΝΝΑ                  Μέλος

        Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ τόσο σε πανελλαδικό όσο και τοπικό επίπεδο στάθηκε όρθιος, δυνατός και αξιοπρεπής, παρά τις επώδυνες συγκρούσεις και αποχωρήσεις της προηγούμενης πολιτικής περιόδου, που εξ άλλου σηματοδότησαν και σηματοδοτούν την στάση μας τόσο απέναντι στους «ριψάσπιδες», όσο και απέναντι σε ένα διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα που πάλεψε λυσσαλέα <<για να τον κάνει παρένθεση>>. ΑΛΛΑ….<<ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο  δυνατό>>.

Η νέα ΝΕ, κόντρα στις Κασσάνδρες και τις προβλέψεις τους, ανανεωμένη, ενωμένη και δυνατή, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις με πείσμα ,πίστη και αγωνιστικότητα, και να παλέψει με αυταπάρνηση και αλήθεια στις δύσκολες συγκυρίες, στον πόνο και την ανέχεια ,που προκλητικά και αμετανόητα  η κυβέρνηση Μητσοτάκη, προκαλεί στο λαό και την νεολαία μας, στον υπερδεκαετή και πλέον αγώνα επιβίωσής του μετά τα μνημόνια.

Οι μάχες που θα ακολουθήσουν, με πρώτη αυτή των Ευρωεκλογών, δεν θα είναι εύκολες. Η αμφισβήτηση της  κυριαρχίας και της υπεροψίας της ΝΔ του 41%, είναι ο πρώτος στόχος μας, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για δημοκρατικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο πολύπαθος τόπος μας.

Το τέρας του αυταρχισμού, της κερδοσκοπίας, της αδιαφάνειας, της εγκληματικής συγκάλυψης των Τεμπών, των παρακολουθήσεων, της κατάργησης της διάκρισης των εξουσιών και της ελευθερίας του τύπου, στον επιθανάτιο ρόγχο του γίνεται πάντα επιθετικό και γι αυτό επικίνδυνο, Είναι σίγουρο ότι η αντίδραση θα  βρει τρόπους να μασκαρευτεί πάλι, για να διεκδικήσει υποκριτικά <<το καλό των πολλών και της πατρίδας>>, μέσω της υποτιθέμενης σταθερότητας και  ασφάλειας, την ίδια στιγμή που μπροστά μας εκτυλίσσεται το ακριβώς αντίθετο. Υγεία-Παιδεία-Ασφάλεια Μεταφορών- Ασφάλεια προστασίας ζωής – Γυναικοτονίες – Ακρίβεια-Φορολογικό-Ενέργεια-Εργασιακά- Στεγαστικό-Κόκκινα δάνεια, πλήττουν ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας

         Τα μέλη της ΝΕ,  όσο και τα νέα συντονιστικά των οργανώσεών μας, δηλώνουμε δυναμικά  το αγωνιστικό μας ¨παρόν», αφοσιωμένοι στις ανάγκες των πολλών, υπέρμαχοι της Κοινωνικής  Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας. Σταθερά και αμετανόητα οραματιστές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, συνεχιστές των αποφάσεων του 3ου και 4ου συνεδρίου υπό τον Αλ. Τσίπρα και Στ. Κασσελάκη αντίστοιχα, για Αλλαγή και Δικαιοσύνη Παντού.

Η ΝΕ καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες, τους φίλους και τα μέλη  να σταθούν δίπλα του με συσπείρωση και αγωνιστική διάθεση προκειμένου  η φωνή μας να απηχεί τη  φωνή της κοινωνίας.     

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.