«Ερώτηση στον μαθητευόμενο σωτήρα του Ναυαγίου  Δ. Ακτύπη » // Σκωπτική απάντηση του Συριζα – ΠΣ Ζακύνθου στον βουλευτή Ζακύνθου της ΝΔ για τις εξελίξεις με το ιδιοκτησιακό του ναυαγίου » Παναγιώτης»


Εδώ ιδιοκτήτης, εκεί ιδιοκτήτης, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του «Παναγιώτη»;Ερώτηση στον μαθητευόμενο σωτήρα του Ναυαγίου  Διονύση Ακτύπη, βουλευτή της ΝΔ….

Σκωπτική απάντηση του Συριζα – ΠΣ Ζακύνθου στον βουλευτή Ζακύνθου της ΝΔ για τις εξελίξεις με το ιδιοκτησιακό του ναυαγίου ( 24/3/2025)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συριζα-ΠΣ Ζακύνθου:

Στις 2 Φεβρουαρίου η τομεάρχης τουρισμού και βουλευτής Κοζάνης του Συριζα- ΠΣ κ Καλλιόπη Βέττα, κατέθεσε  Κοινοβουλευτική ερώτηση προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του πλοίου  «Παναγιώτης» στο όρμο του Ναυαγίου

Ειδικότερα στο εάν έχει αποσαφηνιστεί αυτό από την κυβέρνηση και αν τίθενται εμπόδια ως προς τις παρεμβάσεις, που απαιτούνται για να σωθεί το πλοίο, που είναι ήδη σχεδόν κατεστραμμένο.  Ως γνωστόν έχουν εμφανιστεί  ιδιώτες, φερόμενοι ως ιδιοκτήτες του πλοίου.

Η απάντηση των υπουργείων ήταν  δήλωση αναρμοδιότητας ( !) για το θέμα και αλληλο-μετάθεση των ευθυνών.  Αναρμόδιο δήλωσε ακόμα  και το Υπουργείο Ναυτιλίας, που έχει στην αρμοδιότητά του τον τομέα νηολογίων και ναυτικών υποθηκοφυλακείων των πλοίων.

Εν μέσω αυτών των εξελίξεων ο βουλευτής της ΝΔ κ Διον. Ακτύπης, που με τις «παρεμβάσεις» του εδώ και πέντε χρόνια στην υπόθεση του Ναυαγίου, έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο του μαθητευόμενου σωτήρα, αντί απαντήσεως στα ερωτήματα, τα στρίβει δια της επιθέσεως στον Συριζα – ΠΣ. 

Αναμασώντας για μια ακόμα φορά χιλιοειπωμένα και ανυπόστατα ψέματα

Κατανοούμε  την πολιτική αμηχανία και τον πανικό του βουλευτή της ΝΔ, μπροστά στην αποκάλυψη τη μακρόχρονης εξαπάτησης και της κοροϊδίας, πού ο ίδιος  αλλά και η κυβέρνηση του, εξυφαίνουν σε βάρος του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας  στην υπόθεση της διαχείρισης του μοναδικού τοπόσημου  της Ζακύνθου.

Απαντήστε λοιπόν κ βουλευτά !

Αν το ιδιοκτησιακό καθεστώς του πλοίου “Παναγιώτης”στο Ναυάγιο είναι γκρίζο, πως θα παρέμβει για τη διάσωσή του, όποιος φορέας συσταθεί ;

Ο Συριζα- ΠΣ Ζακύνθου ζητά να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον, να περιέλθει η κυριότητα του πλοίου στο δημόσιο και να προχωρήσουν άμεσες παρεμβάσεις για τη διάσωσή του εμβληματικού τοπόσημο του Ναυαγίου.

ΥΓ :  Ο Συριζα ΠΣ στην Ζάκυνθο, θα βρίσκεται συνεχώς μπροστά σας κ Ακτύπη, μέχρι να γκρεμιστεί το μαφιόζικο καθεστώς Μητσοτάκη, που εκπροσωπείτε.

Οι ασκοί του Αιόλου ήδη έχουν ανοίξει

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.