ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΟΔΕ ζακύνθου ΝΔ: «Ελλείψει επιχειρημάτων προσωπική επίθεση»


Ζάκυνθος 7/02/17 : στην προσωπική επίθεση της ΝΟΔΕ  ΝΔ στον Σταύρο Κοντονή απαντά με δελτίο τύπου η ΝΕ  Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ:  

cf83cf85cf81ceb9ceb6ceb1-ceb6ceb1cebacf85cebdceb8cebfcf85«Η ΝΟΔΕ Ζακύνθου για πολλοστή φορά επιδίδεται σε  προσωπική απαξίωση και υβριστικούς χαρακτηρισμούς  του Βουλευτή Ζακύνθου και Υπουργού Δικαιοσύνης  Σταύρου Κοντονή. Σε αυτό προφανώς τους οδηγεί η αδυναμία απάντησης  και  εν τέλει… η επιβεβαίωση των τοποθετήσεων του.

Το φαιδρό της όλης υπόθεσης είναι ότι ενώ αναλώνεται σε ύβρεις και απαξιωτικά σχόλια, στο τέλος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον υπουργό ότι αποφεύγουν την πολιτική αντιπαράθεση!!!

Έλεος κύριοι! Μην υποβαθμίζετε τόσο πολύ την κοινή νοημοσύνη! Κατανοούμε βέβαια το πολιτικό σας αδιέξοδο και την συνακόλουθη  ένδεια πολιτικής επιχειρηματολογίας , αλλά ψυχραιμία, έτσι κι αλλιώς και στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν το 2019 θα ξαναχάσετε την έδρα από τον Κοντονή! Ψάξτε, λοιπόν, ανάμεσά σας για απωθημένα ….

Πάντως, για την ώρα θα ήταν πιο χρήσιμο για την τοπική μας κοινωνία, αντί για κούφια λόγια και θριαμβολογίες  να σοβαρευτείτε κάπως  με το θέμα των σκουπιδιών μέσω του Δήμου που ελέγχετε  πολιτικά.  Έχετε την τελευταία ίσως ευκαιρία να δείξτε, για μία έστω φορά, την υπευθυνότητα που αρμόζει  μετά τον οικτιρμό της δεύτερης συνεδρίασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, γιατί είναι ντροπή οι Δικαστικές Αρχές από την Αθήνα, να συμμερίζονται περισσότερο από εσάς τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας.

Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα!»

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.