ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ | Το Πόρισμα ανακοινώνεται αύριο (06/02) | Τι προαναγγέλλει ο Στ. Kοντονής… (video)


Ένα βήμα πιο κοντά στην επανεκκίνηση των χειρουργείων μας φέρνει η αυριανή (06.02.2017) ανακοίνωση του πορίσματος που καταφτάνει στο νησί μετά τις διαδικασίες επαναπιστοποίησης των χειρουργείων, που είχαν διάρκεια μερικών εβδομάδων.

Την είδηση προανήγγειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Ζακύνθου μέσα από την εκπομπή του ΙΟΝΙΑΝ «ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ» ανακοινώνοντας ότι τη Δευτέρα 06/02 θα δημοσιοποιηθεί το πόρισμα για για το λόγο στον οποίο αποδίδεται το κλείσιμο των χειρουργείων καθώς επίσης ότι θα εγκατασταθεί στο νησί ομάδα ιατρών από το Αττικό Νοσοκομείο που θα αναλάβει την λειτουργία τους. Δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας πως «το νοσοκομείο δεν θα γίνει μαγαζάκι κανενός και Δήμος Ζακυνθίων υπό ανατίναξη. Και αφού ανακοινωθεί το πόρισμα για το τι έκλεισε τα χειρουργεία στο νοσοκομείο Ζακύνθου, καθόσον όταν έφτασαν τα κλιμάκια ελέγχου είχαν εκκαθαριστεί τα στοιχεία που θα βοηθούσαν την έρευνα, ακολουθεί και η δικαστική διερεύνηση από την Εισαγγελέα Πατρών».

Μαζί με τα έγγραφα αυτά καταφθάνει στο νησί μας κλιμάκιο Ιατρών και συγκεκριμένα αναισθησιολόγων, καθώς και νοσηλευτών, από το Αττικό Νοσοκομείο προκειμένου να συνδράμουν το προσωπικό του δικού μας Νοσοκομείου στην επανεκκίνηση των χειρουργείων του. Το επόμενο βήμα είναι πλέον η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), η οποία έχει διαταχθεί από το υπουργείο Υγείας, από την αρχή της υπόθεσης.

Πηγή: Ημέρα τση Ζακυθος

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.