13 Μάη – Μεγάλη συγκέντρωση του ψηφοδελτίου νίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Ζάκυνθο // Διονύσης Τεμπονέρας : » Ο λαός δεν αντέχει άλλη τετραετία Μητσοτάκη»


“Ο λαός δεν αντέχει άλλη τετραετία Μητσοτάκη”. Αυτό ήταν ένα από τα βασικά μηνύματα που έστειλαν απόψε (13/5) οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ζακύνθου, Σπύρος Ξένος, Αναστασία Μαρούδα και Γιώργος Αρμένης, καθώς και ο εργατολόγος και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Ν. Τεμπονέρας, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Μάρκου.

Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αντώνης Κασσιμάτης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν και οι τρεις υποψήφιοι.

“Το τετράπτυχο που μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού λαού συνοψίζεται σε αυτό που λέμε: μείωση τιμών – αύξηση μισθών – ρύθμιση χρεών – δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Ξέρουμε και μπορούμε να εφραρμόσουμε ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, ριζοσπαστικό εφαρμόσιμο και κοστολογημένο που έχει απαντήσεις σε όλα τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού λαού, όπως της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, των “κόκκινων” δανείων και των πλειστηριασμών, για τους μισθούς και τις συντάξεις.

Καλούμε τους πολίτες την ερχόμενη Κυριακή να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ γιατί μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Ένας άλλος δρόμος είναι εφικτός”, σημείωσε ο κ. Τεμπονέρας.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.