«Στο τελευταίο ταξίδι του συντρόφου Άκη Ζήβα» // Αποχαιρετιστήριο από τον Συριζα – Προοδευτική Συμμαχία Ζακύνθου


Η απώλεια του συντρόφου μας Άκη Ζήβα έχει βυθίσει σε θλίψη όχι μόνο τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ  -Προοδευτική Συμμαχία αλλά και την ζακυνθινή κοινωνία, που  τον γνώριζε από την προσφορά του στα κοινά σε ολόκληρη την ζωή του.

Ο χαμογελαστός καπετάνιος, ακολουθώντας το παράδειγμα του αγωνιστή πατέρα του και δημάρχου Λάμπρου Ζήβα, ήταν παρών σε μάχες και δημοκρατικές διεκδικήσεις. Οργανώνεται στον  ΣΥΡΙΖΑ  – Προοδευτική Συμμαχία την περίοδο της λαίλαπας  των μνημονίων, αντιστέκεται και αγωνίζεται από τον χώρο της Τοπικής αυτοδιοίκησης για ένα καλύτερο μέλλον. Σαν πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου  οραματίζεται και διεκδικεί την αναβάθμιση του  λιμανιού. Ξεκινά το Master plan του λιμανιού, κατασκευάζει την γέφυρα του Αγ, Χαραλάμπη, παραδίδει  δύο μεγάλες παιδικές χαρές – μεγάλο έλλειμα στην   πόλη της Ζακύνθου για πολλά χρόνια – στα δέντρα του Άμμου και στο Πνευματικό Κέντρο.  Οι άνθρωποι φεύγουν, τα έργα τους μας τους θυμίζουν.

Η απουσία του θα είναι αισθητή στους συντρόφους, τους συνεργάτες, του φίλους.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε καλό κουράγιο για το δυσαναπλήρωτο κενό του.

Η ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ  -Προοδευτική Συμμαχία στην μνήμη του σ. Άκη καταθέτει στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ το ποσόν των 200Ευρω

2/10/2021

                                                                           Η ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ  -Προοδευτική Συμμαχία

Comments
One Response to “«Στο τελευταίο ταξίδι του συντρόφου Άκη Ζήβα» // Αποχαιρετιστήριο από τον Συριζα – Προοδευτική Συμμαχία Ζακύνθου”
  1. Ο/Η annameiani λέει:

    Εξαιρετικό!!!

    Στις Σάβ, 2 Οκτ 2021, 1:13 μ.μ. ο χρήστης ΣΥΡΙΖA – Προοδευτική Συμμαχία – ΝΕ Ζακύνθου έγραψε:

    > syrizazante posted: » Η απώλεια του συντρόφου μας Άκη Ζήβα έχει βυθίσει σε > θλίψη όχι μόνο τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία αλλά και την > ζακυνθινή κοινωνία, που τον γνώριζε από την προσφορά του στα κοινά σε > ολόκληρη την ζωή του. Ο χαμογελαστός καπετάνιος, » >

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.