«Ευχαριστούμε που δεν μας αφήνετε να ξεχάσουμε από πού έρχεστε και που θέλετε να πάτε την χώρα, κ Μητσοτάκη» ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου


Ζάκυνθος 11/12/2016: Με δελτίου τύπου σχολίασε η ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ, την αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευση Κυριάκου Μητσοτάκη  για την χαμένη επένδυση στην Ζάκυνθο, κατά την ομιλία του στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Ειδικότερα αναφερεται:  14febc6292a3dee241003b849670a8a8_w1000_h530_cp

«Την «επένδυση στην Ζάκυνθο» ανέφερε μεταξύ των άλλων «μεγάλων επενδυτικών ευκαιριών» που χάνονται εξ αιτίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του κατά την συζήτηση στη βουλή για τον προϋπολογισμό του 2017.

Πρόκειται ασφαλώς για την γνωστή υπόθεση της “αγοραπωλησίας” 15.000 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή του όρμου του Ναυαγίου στην ορεινή Ζάκυνθο, με συμβόλαιο-απάτη.

Αλήθεια κύριε Μητσοτάκη κανένας δικός σας από την Ζάκυνθο δεν σας έχει ενημερώσει, ότι αυτό που εσείς ονομάζετε επένδυση διερευνάται από την δικαιοσύνη μετά από αγωγή της εκκλησίας, της περιφέρειας ιονίων νήσων του δήμου Ζακύνθου, των κατοίκων της περιοχής και του ελληνικού δημοσίου.

Ούτε ακόμα δεν έτυχε να διαβάσετε σχετική αρθρογραφία στην εφημερίδα “Καθημερινή”ότι η υπόθεση διερευνάται επιπλέον και ποινικά, μετά από το πρόσφατο πόρισμα του Εισαγγελέα Διαφθοράς και κατά των εμπλεκομένων φυσικών προσώπων. Όπου μηχανικοί,συμβολαιογράφος,κρατικοί υπάλληλοι υπηρεσιών εμπλέκονται, πιστοποιούν και διευκολύνουν ώστε να βεβαιωθεί ότι η αγοραπωλησία ήταν “καθαρή”

Όλοι αυτοί οι κοινωνικοί φορείς ακόμα και η δικαιοσύνη διακατέχονται από τις αριστερές ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ ;

Είστε πολύ σαφής κύριε Μητσοτάκη και για τι είδους ανάπτυξη ευαγγελίζεστε για την χωρά αλλά και για την Ζάκυνθο. Είστε ακόμα πολύ σαφής για το πως εννοείτε τον οφειλόμενο σεβασμό στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης ( τι λέμε τώρα…)

Ευχαριστούμε που δεν μας αφήνετε να ξεχάσουμε από πού έρχεστε και που θέλετε να πάτε την χώρα»

 

 

Comments
One Response to “«Ευχαριστούμε που δεν μας αφήνετε να ξεχάσουμε από πού έρχεστε και που θέλετε να πάτε την χώρα, κ Μητσοτάκη» ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου”
  1. Ο/Η HBM λέει:

    O καλός Θεός (κι ας με λένε άθεο παλιοσυριζαίο), να δίνει μακροημέρευση στον Κυριάκο στην ηγεσία της ΝΔ!!!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.