Παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για Επανένταξη της πλατείας Σολωμού στο ΕΣΠΑ και άμεση προώθηση της ανάπλασης για την ακτή Αργασίου


Επανένταξη της πλατείας Σολωμού στο ΕΣΠΑ και άμεση προώθηση της ανάπλασης για την ακτή Αργασίου

07-03-2015 14:25:09

Σε νέα αποφασιστική παρέμβαση προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα με τα δημόσια έργα στη Ζάκυνθο προχώρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

ÁÈÇÍÁ - ÏÑÊÙÌÏÓÉÁ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇÓ ÓÔÏ ÐÑÏÅÄÑÉÊÏ ÌÅÃÁÑÏ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ) Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση μετά από συνάντηση που είχε με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, αποφασίστηκε η επανένταξη του έργου της πλακόστρωσης της Πλατείας Διονυσίου Σολωμού στα προγράμματα ΕΣΠΑ και μάλιστα στην κατηγορία Α δηλαδή των κατά προτεραιότητα έργων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού και βουλευτή Ζακύνθου, εντός της επόμενης εβδομάδας θα σταλεί σχετικό έγγραφο στο Δήμο Ζακύνθου για τη συνέχιση του έργου.

Παράλληλα ο κ. Κοντονής ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την πλακόστρωση της πλατείας Διονυσίου Σολωμού και την ολοκλήρωση του έργου της παραλίας Αργασίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

O Υφυπουργός έλαβε τις διαβεβαιώσεις ότι κατά προτεραιότητα θα ολοκληρωθούν τα ανωτέρω έργα από τη μεριά του Υπουργείου και οι ενέργειες θα είναι άμεσες.

Πηγή: Εφημερίδα Ερμής

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.