Σημαντική εκδήλωση στη Ζάκυνθο -«Στρατηγική για την ενίσχυση του Τουριστικού Προϊόντος της Π.Ι.Ν» (video)


Το Σάββατο 10/1/2014, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακύνθου εκδήλωση διαλόγου με θέμα «Στρατηγική για την ενίσχυση του Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και προώθηση του».

galiatsatos2 Στην εκδήλωση ο Περιφερειάρχης κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεματικού Τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, παρουσίασαν , την στρατηγική και τους άξονες δράσης που θα ακολουθήσει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προκειμένου να ενισχυθεί το τουριστικό προϊόν και να προωθηθεί.

Συγκεκριμένα τη συζήτηση άνοιξε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος ενώ τη βασική εισήγηση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Προβολής της ΠΙΝ Σ. Γαλιατσάτος, ο οποίος ανέλυσε τη στρατηγική που θα υιοθετήσει η ΠΙΝ την προσεχή περίοδο, για την ενίσχυση και προώθηση του τουριστικού τομέα στα Ιόνια Νησιά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν απόψεις και θέσεις εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου της Ζακύνθου

ΔΕΙΤΕ στο video που ακολουθεί τις τοποθετήσεις του Περιφερειάρχη Θ.Γαλιατσάτου και του Αντιπεριφερειάρχη Σπύρου Γαλιατσάτου …

Πηγή: Zantepress24

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.