Πλούσιος διάλογος και προβληματισμός στη συνάντηση του βουλευτή με τους κατοίκους στον Αγ. Λέοντα


DSC_0040 Δευτέρα 27 Οκτώβρη: Συνεχίζοντας το πρόγραμμα περιοδειών και συναντήσεων με τους πολίτες της ζακύνθου, ο βουλευτής Στ. Κοντονής επισκέφθηκε τον Αγ. Λέοντα στην συγκέντρωση που διοργάνωσε η οργάνωση Αρτεμισίων του ΣΥΡΙΖΑ στο κοινοτικό γραφείο.

Στην εισηγητική του τοποθέτηση αναφέρφηκε στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και στην διαφαινόμενη προοπτική να οδηγηθεί η χωρα σε εκλογές και στην ανάδειξη κυβέρνηση της αριστεράς.

Ιδιαίτερα σταθηκε στις εξελίξεις στην Ευρώπη και στα αδιέξοδα που οι πολιτικές λιτόητας διαμορφώνουν για την ευρωπαική ήπειρο κάνοντας τις πολιτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και μιάς κυβέρνησης της αριστεράς στην Ελλάδα τον καταλυτη σοβαρών αλλαγών, που θα αμφισβητήσουν τα κυρίαρχα νεοφιλελευθερα δόγματα του μερκελισμού και των οικονομικών ελίτ της γερμανίας.DSC_0041

Αναφέροηκε διεξοδικά στο κυβερνητικό πρόγραμμα που ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε στην Θεσσαλονίκη δίνοντας έμφαση στα μέτρα για την ανθρωπιστική κρίση, τα κόκκινα δάνεια, τις τράπεζες αλλα και στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και την διεκδίκηση του κατοχικού δανείου.

DSC_0045 Ακολύθησαν ερωτήσεις και πλούσιος διάλογος με τους παρευρισκόμενους πολίτες σε μεγάλο αριθμό θεμάτων.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.