«Άνετη πρωτιά, φλερτ με την αυτοδυναμία»: Με 8,5 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε έρευνα της Public Issue


Στην παράσταση νίκης η ψαλίδα ανοίγει στις 44 μονάδες, ενώ αυξάνεται το ποσοστό των ψηφοφόρων που βλέπουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κερδίζει τις εκλογές με μεγάλη διαφορά

pinakas1

Διαβάστε σχετικά τις δηλώσεις του Γ. Μαυρή: Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δεν ανατρέπεται εύκολα και ακούστε σχετικό ηχητικό.

Στην παράσταση νίκης η ψαλίδα ανοίγει στις 44 μονάδες, ενώ αυξάνεται το ποσοστό των ψηφοφόρων που βλέπουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κερδίζει τις εκλογές με μεγάλη διάφορα.

Αναλυτικά, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 35,5%, η Ν.Δ. στο 27%, το Ποτάμι στο 10,5%, το ΚΚΕ στο 6,5%, το ΠΑΣΟΚ στο 6%, η Χρυσή Αυγή στο 6%, οι ΑΝΕΛ στο 3% και η ΔΗΜΑΡ στο 1% με τα υπόλοιπα κόμματα να αθροίζονται στο 4,5%.

Μεταξύ άλλων, 4 στους 10 ερωτηθέντες απαντούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές «με μικρή διαφορά». Για νίκη με «μεγάλη διαφορά» κάνει λόγο το 1%, ενώ δεν εκφράζει γνώμη το 12%. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά, από τις 13 έως τις 20 Οκτωβρίου.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.