Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 30/6 οι διαδικασίες εκλογής 17 αντιπροσώπων για το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ


Ζάκυνθος 1/7/2013

Με μεγάλη συμμετοχή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 30 Ιούνη στη Ζάκυνθο οι εκλογές για την ανάδειξη 17 αντιπροσώπων των οργανώσεων Ζακύνθου για το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Σε δέκα μέρες ξεκινούν οι διαδικασίες του συνεδρίου για την δημιουργία ενός μεγάλου, δημοκρατικού και πολυτασικού κόμματος του αριστεράς. Ενός κόμματος που μέσα σε δραματικές συνθήκες για την χώρα και την κοινωνία αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη της σωτηρίας απο την λαίλαπα των μνημονίων, με την ανατροπή της σημερινής αθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ και Πασόκ και με την συγκρότηση μιας κυβέρνησης της αριστεράς.

Στις διαδικασίες εκλογής αντιπροσώπων έλαβαν μέρος 107 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε σύνολο 140 εγγεγραμένων και εκλέχτηκαν οι εξής αντιπρόσωποι:

Βαρβαρίγος Νυσος, Γεωργάνος Διονύσης,Γιακουμέλος Βαγγέλης, Καμπίτσης Θοδωρής, Κακολυρης Διονυσης, Καλογερία Ευγενία ,Κασσιμάτης Αντώνης,Κοντονής Σταύρος,Μακρής Ηλίας, Μυλωνα Αθηνα, Πλαρινός Σπυρος, Ποταμίτης Νίκος,Ποταμίτη Διονυσία,Σμαραγδής Δημοσθένης, Σιγούρος Τζώρτης, Τσικρίκα Κατερίνα, Χαικάλη Μαρία

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.